Add Product

Search Results:

Reply
Posts: 2,320
Topics: 165
Kudos: 109
Blog Posts: 16
Solutions: 134
Registered: ‎08-08-2017

Re: insignia TV - can arrow down to input

Hi 55chevy,

 

No worries! Whenever you get the chance to test this out, feel free to let us know if a full factory reset works. 

 

Thanks!

Sam|Retired Social Media Specialist | Best Buy® Corporate
Give Kudos if you like this post or Accept as Solution if it answers your query!
Member
Posts: 15
Registered: ‎10-11-2018

Re: insignia TV - can arrow down to input

Tried the reset, but didn’t work;I have a picture of what I’m trying to do. Can it be loaded here?
Member
Posts: 15
Registered: ‎10-11-2018

Re: insignia TV - can arrow down to input

Btw, we were able to do this before
Posts: 2,320
Topics: 165
Kudos: 109
Blog Posts: 16
Solutions: 134
Registered: ‎08-08-2017

Re: insignia TV - can arrow down to input

Hello again, 55chevy,

 

I'm sorry to hear you're still having issues getting your TV to switch to a particular input. You're welcome to share a photo of what you're seeing on the screen by using the Insert/edit image button at the top of the textbox here on the forum (as pictured below).

 

 insert_edit_image_forum.PNG

 

I look forward to hearing from you.

Sam|Retired Social Media Specialist | Best Buy® Corporate
Give Kudos if you like this post or Accept as Solution if it answers your query!
Member
Posts: 15
Registered: ‎10-11-2018

Re: insignia TV - can arrow down to input

I don’t see the menu you are showing to insert.
Posts: 7,326
Topics: 161
Kudos: 190
Solutions: 326
Registered: ‎11-30-2015

Re: insignia TV - can arrow down to input

Hello 55chevy,

 

Thanks for letting us know that you might not have that option on your end. I’d be happy to send you a private message with a few more instructions on how you can get that photo over to us. Can you please check your private messages? You’re able to do so by ensuring you’re logged in to your forum profile and selecting the orange envelope in the top right-hand corner.

 

Respectfully,

Mariah|Social Media Specialist | Best Buy® Corporate
Give Kudos if you like this post or Accept as Solution if it answers your query!
Member
Posts: 15
Registered: ‎10-11-2018

Re: insignia TV - can arrow down to input

I sent the picture. It looks like all the sources are greyed out. Did you get it? I also tried resetting & that didn’t help. Tks.
Posts: 2,320
Topics: 165
Kudos: 109
Blog Posts: 16
Solutions: 134
Registered: ‎08-08-2017

Re: insignia TV - can arrow down to input

Hi 55chevy,

 

I apologize for the delay in our reply!  I was able to review the message you sent to us with that photo, and I have a much better idea of what you need help with now—thanks for that!

 

One of my first suggestions I shared on October 13 was to use a different HDMI cable with your DVD player to see if that resolved the issue; were you able to try using a new cable?

Sam|Retired Social Media Specialist | Best Buy® Corporate
Give Kudos if you like this post or Accept as Solution if it answers your query!
Member
Posts: 15
Registered: ‎10-11-2018

Re: insignia TV - can arrow down to input

 
Member
Posts: 15
Registered: ‎10-11-2018

Re: insignia TV - can arrow down to input

No, we didn’t have anything other than the 3 plugs, white, yellow, red that go in both the dvd & the TV. This had been working fine, and then all of a sudden one day, the arrow won’t move off TV. The nxt time I visit, I will take a picture of the back of the tv. Tks!