Add Product

Search Results:

Reply
Posts: 7,191
Topics: 116
Kudos: 93
Solutions: 394
Registered: ‎12-23-2016

Re: Insignia™ TV Remote Control Codes – Official Thread

HI, AdamShlomi,

 

Thanks for letting me know that link didn't work. I just got it updated in the original post. The new link is here.

 

Please let me know if that works.

 

Sincerely, 

Kyle R|Senior Social Media Specialist | Best Buy® Corporate
Give Kudos if you like this post or Accept as Solution if it answers your query!
Member
Posts: 15
Registered: ‎10-14-2019

Re: Insignia™ TV Remote Control Codes – Official Thread

the issue was with Amazon. I was getting home page everytime instead of remembeing my input selection keeping me from using  my universal remote. the issue has been fixed.

New Member
Posts: 3
Registered: ‎11-10-2019

Re: Insignia™ TV Remote Control Codes – Official Thread

[ Edited ]

The remote doesn't have a CL code.

 

It does show LR 6 or UM-3. But there is no CL code.

 

{Removed per forum guidelines}

Posts: 7,191
Topics: 116
Kudos: 93
Solutions: 394
Registered: ‎12-23-2016

Re: Insignia™ TV Remote Control Codes – Official Thread

Hi, AdamShlomi,

 

In that case, I'd ask you to reach out to the manufacturer directly. We are unable to guarantee that every universal remote will work with Insignia products. If the manufacturer cannot provide  a working code, you may need to use a different remote.

 

Sincerely, 

Kyle R|Senior Social Media Specialist | Best Buy® Corporate
Give Kudos if you like this post or Accept as Solution if it answers your query!
New Member
Posts: 1
Registered: ‎12-14-2019

Re: Insignia™ TV Remote Control Codes – Official Thread

Purfchased a Insigna 50 inch tv #NS50D510NA.  Using with a Frontier Communications (previously Verizon) Cable box.  I can't get the Insigna remote to program with cable box.  I have to use the Frontier remote for volume and the Insigna remote to change channels.  Are both remotes supposed to be compatible with each other.  OR is there a Universal remote available that will allow me to control tv and cable box

Posts: 7,191
Topics: 116
Kudos: 93
Solutions: 394
Registered: ‎12-23-2016

Re: Insignia™ TV Remote Control Codes – Official Thread

Hi, moore6311,

 

Most any universal remote should work with both your box and your new television. Something like this should work for you.

 

Alternatively, the cable box remote may be able to be programmed to work with the television. Do you have the model number for that remote?

 

Sincerely, 

Kyle R|Senior Social Media Specialist | Best Buy® Corporate
Give Kudos if you like this post or Accept as Solution if it answers your query!
New Member
Posts: 1
Registered: ‎12-25-2019

Re: Insignia™ TV Remote Control Codes – Official Thread

Hi Folks

I have a Motorola Universal remote UR4U-MDVR_CHD2  Trying to get it to work with NS-40D420-NA20 TV.

I can get it to change channels and control volume but cannot get it to change inputs.

I have tried all 16 codes on your blog and did the auto scan. Code 400 works but no input control.  The remote would change the inputs selection on my Sony TV so assumed it should work with the newer Insignia TV.  Will this combination just not work? 

 

 

Posts: 7,191
Topics: 116
Kudos: 93
Solutions: 394
Registered: ‎12-23-2016

Re: Insignia™ TV Remote Control Codes – Official Thread

Hi, Suf128,

 

Welcome to our community!

 

I just added a few codes to the original post of this thread. If those codes don't work, please reach out to your cable provider or Motorola directly. They may be able to provide a code that will work. If not, you may need to pick up a separate universal remote.

 

Sincerely, 

Kyle R|Senior Social Media Specialist | Best Buy® Corporate
Give Kudos if you like this post or Accept as Solution if it answers your query!
Member
Posts: 15
Registered: ‎10-14-2019

Re: Insignia™ TV Remote Control Codes – Official Thread

No more replies needed.

 

thanks

New Member
Posts: 1
Registered: ‎12-26-2019

Re: Insignia™ TV Remote Control Codes – Official Thread

Insignia tv model no. 40D510NA17
GE remote no. 39526CL57252

I need help programming no codes seem to work with universal remote and the tv doesn’t respond to anything. Any steps or codes to link the two