Add Product

Search Results:

Reply
Visitor
Posts: 5
Registered: ‎06-10-2014

RF-WFD301 Miracast Video Receiver: Lag + no sound after firmware upgrade

Hi,

I've just ugraded my RF-WFD301 dongle (black box, MAC address falls within range specified in the upgrade guide) to firmware version 2.0.

 

The first thing I noticed is the new response time (>1s), which is rather disappointing (this was supposed to be an upgrade).

The second problem is the reason I decided to open a thread here: I'm not getting any sound from my Sony Xperia Tablet Z (Android 4.4.2) any longer! Everything was in order before the upgrade, and my Samsung Galaxy S4 (also KitKat) is still not having any problems.

Is there any way I can go back to firmware 1.0? Any other solution?

 

Thank you.

Highlighted
Visitor
Posts: 1,613
Registered: ‎10-15-2013

Re: RF-WFD301 Miracast Video Receiver: Lag + no sound after firmware upgrade

Hello white_pawn,

Welcome to Community@ Rocketfish™!

I'm still looking into the sound issue, but there is no way to revert it to the previous firmware version.  I also want to make sure I'm understanding correctly, but it's working normally with your Galaxy S4, correct?

Regards,
Jeremy
Rocketfish™ Support

Visitor
Posts: 5
Registered: ‎06-10-2014

Re: RF-WFD301 Miracast Video Receiver: Lag + no sound after firmware upgrade

Hi Jeremy,

 

That is correct. Thanks for looking into the issue.

Visitor
Posts: 1,613
Registered: ‎10-15-2013

Re: RF-WFD301 Miracast Video Receiver: Lag + no sound after firmware upgrade

Hello white_pawn,

I really can't find any reason why your Xperia is not working.  Have you spoke to Sony?  I was unable to find anything in their forums that would be useful.

Regards,
Jeremy
Rocketfish™ Support

Visitor
Posts: 5
Registered: ‎06-10-2014

Re: RF-WFD301 Miracast Video Receiver: Lag + no sound after firmware upgrade

Hi Jeremy,

 

Talked to Sony, too.  They also think the problem must be at your end, since everything was fine until I upgraded to firmware 2.0. If that is the case, then I'm probably not the only one with the problem.


Thanks, again.

Visitor
Posts: 1,613
Registered: ‎10-15-2013

Re: RF-WFD301 Miracast Video Receiver: Lag + no sound after firmware upgrade

Hello white_pawn,

What is the MAC address of your Miracast?

Regards,
Jeremy
Rocketfish™ Support

Visitor
Posts: 5
Registered: ‎06-10-2014

Re: RF-WFD301 Miracast Video Receiver: Lag + no sound after firmware upgrade

Hi Jeremy,

MAC: 0090A2FF13AE
Visitor
Posts: 1,613
Registered: ‎10-15-2013

Re: RF-WFD301 Miracast Video Receiver: Lag + no sound after firmware upgrade

Hello white_pawn,

The engineering team is looking into this.  We have been trying to duplicate this hear in the office with no luck.  I hope to have news in the next couple of days.

Regards,
Jeremy
Rocketfish™ Support

Visitor
Posts: 5
Registered: ‎06-10-2014

Re: RF-WFD301 Miracast Video Receiver: Lag + no sound after firmware upgrade

Hello Jeremy,

Thanks for the update! I can also confirm that LG G2 (4.4.2) works fine.